El millor disc del 2018 es posa en escena a Olot

És “Estómac” de Clara Peya. L’artista gironina actuarà a la sala Torín aquest diumenge dins la programació del Festival El Mini. El nou disc de Peya ha estat considerat el millor de l’any passat. En ell es fa un viatge trencador al voltant de l’amor romàntic. 

Clara Peya en una imatge del seu últim àlbum ‘Estòmac’ (Olot Cultura)


L’amor no és dolç, únic, ni dura per sempre. El romanticisme no és com ens l’han explicat. Les històries amoroses no són totes de pel·lícula, ni tenen un mateix guió. A través del seu àlbum “Estómac”, Clara Peya intenta desmuntar l’amor romàntic, tal com l’entenem o ens l’han fet entendre. Un treball que es podrà escoltar aquest diumenge a Olot. El programador musical de la ciutat, Jordi Serrat, explica més detalls sobre el nou àlbum de Clara Peya.

 

Pianista, compositora i cantant, Clara Peya ha estat una de les artistes més reconegudes del panorama musical català. L’any passat “Estòmac” va ser escollit millor disc de l’any per la revista Enderrock.

 

I és que Clara Peya no deixa indiferent. Els seus concerts són una experiència que atrapa i que manté enganxat al públic. Aquest diumenge hi ha una oportunitat per comprovar-ho. A les sis de la tarda a la Sala Torín dins la programació del Festival El Mini. Una oportunitat per reconèixer que moltes vegades ens prometen cel i ens acaben donant asfalt.

 

Respon