El millor treball col·laboratiu d'FP de Catalunya és garrotxí

Un projecte garrotxí a tres bandes s’ha endut el premi. Aquest certamen, que ha arribat a la tercera edició, ha premiat ‘Can Mas Nou’, desenvolupat des de l’Institut la Garrotxa, el Bosc de la Coma i l’Escola d’Art.

premisiesgarrotx

L’entrega dels premis (IES La Garrotxa)

Joan Pujol, un exalumne del cicle formatiu d’explotació agropecuària de l’Institut la Garrotxa, va voler tirar endavant la seva idea demanant un cop de mà a altres centres d’Olot. El seu projecte era crear “Can Mas Nou – Horta km. 0”, un mercat de proximitat venent tot tipus de productes ecològics. Per tal de desenvolupar-ho va decidir demanar una ajuda doble. Per una banda, a l’Escola d’Art per realitzar el disseny i els logotips del producte on va trobar-hi a Eva Aymerich i Rubén Pérez. Per l’altra, a l’IES Bosc de la Coma, que es va encarregar de crear la pàgina web i de difondre el producte amb Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares. Un projecte col·laboratiu que el cap de de departament d’economia i de formació i orientació laboral de l’IES la Garrotxa, Joan Corominas, ha explicat que és innovador.

Aquesta idea s’ha endut el premi al millor projecte col·laboratiu de la tercera mostra de projectes emprenedors de la Formació Professional a Catalunya. Corominas detalla què queda a hores d’ara del projecte “Can Mas Nou”. Els premis distingeixen els millors projectes emprenedors del curs passat que aposten per crear un producte i comercialitzar-lo.

Respon