El Mini es fa gran

Arrenca el Mini amb un gran èxit de públic i amb una cartellera que pràcticament ha exhaurit entrades. Després del concert de Ramon Aragall i Xavier Calvet, aquesta nit és el torn  de The Riders of The Canyon, una formació multiartística que promet un concert excepcional. El cap de setmana, els francesos Kokomo i Clara Peya seran alguns dels caps de cartell.

 

El mini va néixer ara fa nou anys a partir de la iniciativa d’un grup d’amics amants de la música que van organitzar amb 300 € un concert a l’Orfeó. Van reunir 45 persones de públic. Vist l’èxit, el certamen va agafar embranzida fins a convertir-se en un referent al país per la seva singularitat. Els concerts de petit format, propers i senzills han estat un referent per a altres festivals. Els concerts que inicialment es feien al menjador de cases particulars i sense suport tècnic s’han consolidat. Marc Busquets, membre de La Química, l’entitat organitzadora, explica a Ràdio Olot que en l’edició d’enguany hi haurà alguns concerts a pisos, però d’altres a espais emblemàtics de la ciutat.

Busquets reconeix que la proposta és arriscada pels artistes, però assegura que qui tasta els concerts al menjador de cases particulars, repeteix. Tot i això, la gran afluència de públic ha obligat a fer concerts en espais més convencionals com la Sala Torín. Això, segons Busquets, traeix una mica l’esperit inicial del Mini, però és la manera de fer-hi cabre més gent.

El concert de diumenge a la tarda de Clara Peya tancarà el novè Mini. L’any vinent, coincidint amb el desè aniversari ja avancen que en faran una de grossa i que el festival serà molt especial. Les entrades al web El Mini.net

 

Respon