El ‘momentum' de l'Olot

Visita l’Ejea diumenge al migdia. Després de guanyar el Nàstic, els olotins volen enllaçar dues victòries, guanyar a fora de casa per primera vegada i avançar el rival aragonès a la classificació. Els dos equips (novè i desè) només estan separats per un punt.

L’Olot es va treure un pes de sobre contra el Nàstic (Nuri Marguí/UEO)

El momentum de la Unió Esportiva Olot és ara. La victòria contra el Nàstic ha de marcar un abans i un després en la trajectòria de l’equip, que fins la setmana passada havia jugat bé, però havia puntuat malament. L’entrenador, Raúl Garrido, només pensa a sumar la segona victòria consecutiva diumenge al camp de l’Ejea. Seria la primera vegada que ho aconsegueix aquesta temporada.


Si la victòria de la jornada passada va permetre als olotins desenganxar-se del Nàstic a la classificació i instal·lar-se just a la meitat de la taula (desens, a cinc punts tant del play-off com del descens), guanyar a Ejea suposaria segur avançar el rival aragonès a la classificació.


L’Olot viatjarà cap a Ejea de los Caballeros amb mentalitat positiva, però conscient de la dificultat de l’escenari. El camp de Luchán és de gespa artificial i el record de la temporada passada no és gaire bo. Hi va empatar 0-0, però li va costar trobar-s’hi còmode i fer el seu joc.


Amb algun matís, el joc de l’Olot, espera Garrido, serà semblant al dels últims partits. El seu equip intentarà tenir la pilota contra un Ejea que aquesta temporada ha canviat i proposa un joc més combinatiu que no pas directe. Seran baixa Arimany i Blázquez, lesionats, i dubte Arnau Comas, que es va perdre el partit contra el Nàstic per molèsties a l’isquiotibial. L’Ejea-Olot, primer partit de novembre i corresponent a l’onzena jornada de Segona B, es disputarà diumenge a les 12 del migdia. Des de les 11, a Ràdio Olot.

Respon