El MOT obre boca amb tres clubs de lectura

El festival de literatura d’Olot impulsa tres espais per conèixer, analitzar i debatre sobre alguns dels escriptors de l’edició de l’any que ve. Els clubs de lectura tindran lloc a la Biblioteca Maria Vayreda i seran gratuïts. El Festival MOT 2019 se celebrarà entre el 28 i 30 de març a la capital de la Garrotxa. 

El MOT 2019 estarà dedicat al mar Mediterrani (Pau Masó)


Falten quatre mesos per al Festival MOT, però Olot dona temps als lectors per poder llegir alguns dels escriptors que visitaran la capital de la Garrotxa. L’organització oferirà tres clubs de lectura per entendre, conèixer i analitzar alguns dels protagonistes de la sisena edició que girarà entorn del Mediterrani. A través d’aquests espais de reflexió literària es vol incentivar a la lectura i al descobriment de la matèria. Ho explica una de les organitzadores del festival literari, Àgata Losantos.

 

Els tres clubs de lectura estaran dedicats a tres escriptors diferents: Marcello Fois, màxim exponent de la literatura sarda; Susanna Rafart, autora de poesia i narrativa; i el valencià Josep Piera, autor de llibres de viatges. Tots tres visitaran el MOT d’Olot el mes de març i a partir del gener es podran descobrir a través dels clubs de lectura que estaran conduïts per tres persones diferents.

 

Els tres espais de lectura estaran dividits en tres sessions cada un (una introductòria i dues  dedicades a l’autor en qüestió). Els clubs de lectura començaran el gener i acabaran dies abans que comenci el MOT. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins a l’11 de gener a la Biblioteca Marià Vayreda o a la pàgina web del Festival MOT.

 

Respon