El Mundial de grups de xou més emocionant: cinc candidats per a tres posicions i tot obert

El campionat de grups de xou grans dels World Roller Games promet emocions fortes amb l’Olot, el Girona, el Reus, el Diamante i el Royal Eagles lluitant per un lloc al podi. El Girona, campió de tot fins ara, assumeix el paper de favorit, però no li dona importància. Els tres grups catalans s’entrenen amb una barreja d’il·lusió i de respecte per actuar al Palau Sant Jordi.

El Girona ha guanyat tots els campionats que s’han disputat fins ara (FEP/WRG)

Nuri Soler, del CPA Girona, i Xavi López, del Reus Deportiu, són els dos entrenadors i coreògrafs dels equips catalans que acompanyaran el CPA Olot en una experiència inoblidable per a tots: actuar al Palau Sant Jordi de Barcelona, un dels escenaris esportius més imponents del país. Diumenge, tots tres lluitaran principalment amb els italians Diamante i Royal Eagles per un lloc al podi. Cinc grups per a tres posicions. Xavi López remarca el nivell que hi ha entre els millors de grups de xou grans.


Per ordre de sortida, el primer dels candidats al podi a trencar el gel serà el Reus Deportiu, que serà vuitè. El seguiran el Royal Eagles, novè, l’Olot, desè, el Girona, onzè, i el Diamante, dotzè. El CPA Girona de Nuri Soler serà l’últim dels catalans a actuar a casa. Aquesta temporada, ha guanyat totes les competicions que ha disputat i, amb el ball ‘Bactèrium’, s’ha penjat el cartell de favorit. Nuri Soler no ho amaga, però tampoc li vol donar gaire importància.


Els italians, per la seva banda, arribaran a Barcelona amb la idea de fer la guitza als amfitrions. Tots dos van pujar al podi de l’últim campionat d’Europa: el Diamante va quedar segon, i el Royal Eagles, que també entrena Xavi López, tercer.

Entrenament obert del CPA Olot

El CPA Olot farà aquest dimecres a la nit l’últim entrenament obert al públic abans dels World Roller Games de diumenge. Serà a un quart de deu al pavelló Pla de Llacs d’Olot, on també es presentaran els nous mallots d’entrenament de les patinadores. El club ha firmat un conveni de patrocini amb l’empresa Vestuària.

Respon