El Museu dels Sants d'Olot, escenari d'un ‘scape room'

El Museu dels Sants d’Olot vol atreure gent jove aprofitant la moda dels jocs d’escapament. Durant tota aquesta tardor, tindrà el seu propi ‘scape room’, que es farà cada primer i tercer dissabte de mes. Els participants hauran de treure l’entrellat d’una història sobre la màfia basada en fets reals.

Presentació de l”scape room’ del Museu dels Sants

Cada primer i tercer dissabte de mes, quan el Museu dels Sants tanqui les portes al públic es convertirà en l’escenari d’un joc d’escapament. Els participants hauran de trobar les pistes que els permetin arribar al final de la història i poder sortir del museu. La qüestió, però, és que després hi vulguin tornar. La directora dels Museus d’Olot, Montse Mallol, diu que han organitzat aquest scape room amb l’objectiu de donar conèixer el Museu dels Sants a la gent jove. Fa dos anys, ja es va fer una prova pilot i les dades que se’n van extreure parlen per si soles.


L’scape room del Museu dels Sants porta per nom ‘Un sacco di sangue’ (un sac de sang) i està basat en fets reals. És un joc de vuit enigmes que portarà els participants a fer un recorregut per tot el Museu dels Sants. L’han dissenyat Laura Baldrich, Anna Escarpanter i Guillem Vila. Aquest últim en dona més detalls.


L’activitat està pensada per a dos grups de sis persones; un de sol la podria fer, però si n’hi hagués dos, podrien competir. Les inscripcions costen 14 euros per cap i es poden fer per telèfon o al correu electrònic museusants@olot.cat. La primera sessió de l’scape room del Museu dels Sants ja es farà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

Respon