El networking arriba als polígons de la Garrotxa

La zona del Pla de Baix d’Olot i el Pla de Politger de Sant Jaume de Llierca han començat un projecte per unir interessos i necessitats entre les empreses. En el cas de la capital de la Garrotxa ja s’ha decidit millorar la mobilitat i desenvolupar un pla de màrqueting conjunt. Des de Sant Jaume, es canviarà la senyalització del polígon i s’impulsarà un servei d’esmorzar entre les companyies. 

Imatge aèria del polígon de Pla de Baix d’Olot (Euram Garrotxa)


La idea va néixer fa tres anys a la Vall de Bianya i ara s’ha estès a Olot i Sant Jaume de Llierca. Consisteix a posar interessos de les empreses en comú i desenvolupar projectes que beneficiïn a la totalitat del polígon. A Olot s’ha decidit implementar aquesta idea al polígon del Pla de Baix. En total hi participaran una desena d’empreses. Després de mesos de reunions i parlar de molts temes, s’ha decidit que les necessitats més immediates són la mobilitat i el màrqueting. Ho explica el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

 

A part d’Olot, el networking entre empreses d’un mateix polígon també ha aterrat a Sant Jaume de Lleirca. Una desena de companyies de les vint que configuren el sector de Politger participaran en aquest projecte. En el seu cas, han decidit canviar la senyalització de la zona i impulsar un servei d’esmorzar conjunt. L’alcalde de Sant Jaume és Jordi Cargol.

 

Tant des d’Olot com des de Sant Jaume remarquen que el perfil de les empreses que hi participen és molt divers. Tant n’hi ha de petites, mitjanes com de grans. No es descarta que la idea pugui arribar a altres polígons de la comarca.

Respon