El nombre d’altes ja supera el de morts a l’Hospital d’Olot

Després de més de quinze dies de pandèmia, aquest divendres les altes hospitalàries han superat, per primera vegada, les víctimes mortals que ha comptabilitzat, fins ara, el centre garrotxí. En total ja s’han donat 17 altes, mentre que el nombre de víctimes a l’hospital és de 16.

L’Hospital d’Olot (Foto: Pau Masó)


Malgrat això, si sortim de les xifres de l’hospital, les morts confirmades a la comarca segueixen estant per sobre les altes hospitalàries. En total a la Garrotxa s’ha confirmat la mort de 18 persones per coronavirus (16 a l’hospital, una a la residència del Tura i una altra a la residència Montsacopa, a més de 15 morts sospitoses a la residència del Tura sense confirmar).

Aquest divendres, l’Hospital d’Olot ha donat quatre altres més a pacients que estaven ingressats al centre per la covid-19 i que han evolucionat favorablement. Això també ha ajudat a disminuir, momentàniament, el nombre d’ingressats. Si aquest dijous eren 49, avui divendres són 46 les persones ingressades que es troben ara mateix al centre garrotxí. Dues d’elles es troben a l’UCI de l’hospital en estat greu.

Pel que fa al nombre de contagis entre el personal sanitari, aquest divendres s’han conegut sis contagis més. En total hi ha 57 treballadors de la Fundació de l’Hospital d’Olot infectats per coronavirus.

 

 

Respon