El Nucli Antic d’Olot s’omple d’artesania aquest cap de setmana

Amb motiu de la posada en marxa dels nous locals al carrer dels Sastres, aquest dissabte s’instal·larà un mercat d’artistes i artesans a la plaça Campdenmàs. També hi haurà tallers, xerrades i demostracions durant tot el dia. Per primera vegada es podran visitar els tres nous locals d’emprenedors que s’instal·laran pròximament al barri. 

El Taller dels Sastres és el nou projecte impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar la zona (Pau Masó)


Tot i que encara les obres dels locals no han acabat, s’ha volgut organitzar una celebració al voltant de l’artesania, l’element vertebrador del nou projecte del Taller dels Sastres. La jornada s’allargarà tot aquest dissabte i comptarà amb tallers de ceràmica, torn de peu, elaboració de sucs de poma o un taller de dibuix. Tot plegat girarà al voltant del mercat d’artistes i artesans que estarà instal·lat a la plaça Campdenmàs. Es tracta d’una jornada que organitza l’associació La Iera, una de les seves integrants és l’Anna Herrero.

 

Les activitats d’aquest dissabte se centraran en dues franges horàries: des de les 10 del matí fins a la 1, i de les cinc de la tarda fins a les set del vespre. També hi haurà conferències i actuacions musicals.

 

Durant tot el dissabte es podran visitar els tres locals que s’obriran pròximament entorn del carrer dels Sastres. Són tres emprenedors que amb el suport de l’Ajuntament posaran fil a l’agulla a la dinamització del barri.

Respon