El Parc Nou d’Olot torna a obrir les portes a la música natural, fresca i familiar

Un any més torna el cicle “Música al Parc”. Cada diumenge d’agost hi haurà una actuació, entre les quals es podrà gaudir de música tradicional, blues o de cantautor. Les cites seran amb mesures excepcionals per la pandèmia: caldrà retirar una entrada gratuïta des d’internet i hi haurà distància de seguretat entre el públic.

Foto: Olot Cultura


Olot deixa el circ i engega la música. Aquest dimecres es va acabar el ‘Circ a la Plaça’ i diumenge començarà el cicle de ‘Música al Parc’. Un cicle que ja porta unes quantes edicions i que és una de les activitats estrella de la cultura d’estiu que s’organitza a la capital garrotxina. Un espai natural com el Parc Nou, un moment com un diumenge a la tarda i una música única. Els ingredients del cicle enganxen cada vegada més gent i aquest any es repetirà amb artistes de proximitat. El tret de sortida serà amb Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. El duet català tornarà a pujar als escenaris després de l’aturada pel confinament. Ho explica la mateixa cantant del grup.

 

El duet català va veure com en qüestió de setmanes se suspenien quaranta actuacions. Aquest diumenge al Parc Nou d’Olot tornaran a començar amb un concert recopilatori.

 

Després de Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, vindran tres actuacions més. Seran els diumenges  9, el 16 i el 23 d’agost, totes a dos quarts de set de la tarda. Els convidats per aquest mes d’agost són Rusties Blues Band, Eduar Canimas i tancarà el cicle L’Home del Principi. Totes les actuacions són gratuïtes, però és necessari descarregar una entrada a la web d’Olot Cultura per tal de controlar l’aforament. Aquest any el públic estarà més distanciat, però això no evitarà que es puguin tornar a viure tardes de diumenge refrescants, musicals i naturals amb un cicle que ajuda a acabar la setmana i tornar-la a començar.

Respon