El Partit Comunista creu que cal aturar la variant fins que es demostri que “no és un projecte especulatiu”

El candidat del Partit Comunista, Miguel de la Cruz, creu que millorant el transit intern es podria evitar la construcció de la infraestructura. De la Cruz també promet construir un CAP i una llar d’infants a cada barri tot i admetre que no són coneixedors dels números econòmics de l’ajuntament. 

Miguel de la Cruz és el candidat del partit Comunista a Olot (Pau Masó)


En l’entrevista de Ràdio Olot als candidats de la ciutat, el Partit Comunista es va mostrar en contra de la variant d’Olot. El cap de llista, Miguel de la Cruz, va assegurar que treballaran per aturar la construcció de la infraestructura fins que es demostri que “no és una obra especulativa” i fins que no hi hagi l’estudi d’impacte ambiental sobre la taula.

 

Al llarg de l’entrevista, De la Cruz va deixar clar que pretén fer un canvi de paradigma a la ciutat. Proposen que molts dels serveis siguin públics i gratuïts, i construir un CAP i una llar d’infants a cada barri, sense saber ben bé com finançar-ho.

 

De la Cruz va admetre no conèixer el projecte de l’Espai Cràter. També es va referir a la biblioteca, la qual ubicaria al barri de Sant Miquel. I en referència al Nucli Antic, pensen que caldria fomentar el petit comerç i crear “brigades públiques” que treballessin perquè el barri vell estigués en bon estat.

 

RECUPERA L’ENTREVISTA SENCERA

One Response to “El Partit Comunista creu que cal aturar la variant fins que es demostri que “no és un projecte especulatiu””

  1. miguel

    la solución esta en que el transporte de animales nunca debería pasar por la ciudad, que venga por la autopista de Girona, ya no va de unos cuantos km más desde sus procedencias, y arreglar el asfalto y tráfico interno

    Respon

Respon