El pas de la Volta Cicilista obliga a tallar les principals artèries d'Olot

El pas de la Volta comportarà talls de trànsit a Olot. Aquest dimarts s’espera que la cursa arribi entorn a les 5 de la tarda i això farà que alguna de les principals artèries de comunicació de la ciutat estiguin tallats al trànsit un bona estona.

afectacionsvolta

 Plànol de les afectacions. En blau, a les 3, en vermell a les 5. 

A les 3 de la tarda, la Volta passarà ja per Olot provinent de Les Preses i agafarà l’Avinguda Sant Jordi per anar cap a Santa Pau. Això obligarà a fer ja un primer tall en aquestes zones en aquesta hora. Està previst que en menys de dues hores, els ciclistes entrin a Olot des de Sant Cosme i passaran per la carretera de les Tries, l’avinguda de Girona, els carrers Onze de Setembre, Mulleras i Tomàs de Lorenzana. A la Plaça Clarà enfilarà cap al Passeig de Barcelona fins a mitja avinguda Santa Coloma. Tot plegat doncs obligarà a tallar una gran part de les principals vies de comunicació de la ciutat. L’hora prevista és entre tres quarts de cinc i les cinc de la tarda i això farà que, des de 25 minuts abans aquests carrers ja quedin tallats al trànsit, el què afectarà desplaçaments en aquesta hora.

Això té efectes sobre alguns viatges de transport escolar. El Consell Comarcal ha explicat que ja s’ha informat a les famílies afectades.

Finalment cal recordar també que el dijous la Volta tornarà a passar en la seva etapa que va entre Tona i La Molina passarà per la Garrotxa. Provinents de Les Preses, passaran per l’Avinguda Santa Coloma, el Passeig de Barcelona, la plaça Clarà, el carrer Pare Roca i l’avinguda Reis Catòlics per anar cap a la Nacional 260 antiga fins a Sant Joan de les Abadesses. Els talls de trànsit agafaran ben bé de ple el tram de la 1 a les 2 del migdia i per tant cal buscar opcions alternatives.

Respon