El PDeCAT demana que el comerç de la Garrotxa pugui obrir al cap de setmana

En un acte de campanya del 14F, el cap de llista a Girona, Jaume Dulsat, ha reclamat que les botigues de la ciutat d’Olot tenen les mesures pertinents per reobrir durant els dissabtes i diumenges. Dulsat també s’ha posicionat a favor de la variant d’Olot i la de les Preses i ha assegurat que cal “una altura de mires” per tirar endavant aquesta infraestructura.

Jaume Dulsat entre David Corominas, membre del PDeCAT Garrotxa, i Jordi Rovira, preisdent de l’ACO (PDeCAT)


En el primer i, de moment, únic acte de campanya del PDeCAT a la Garrotxa, Jaume Dulsat s’ha reunit amb l’Associació de Comerciants d’Olot per recollir les seves inquietuds. El número u de la llista gironina del partit ha defensat el sector comercial i ha reclamat que les botigues de la Garrotxa puguin obrir durant el cap de setmana.

 

Dulsat ha criticat que els negocis no estan rebent les compensacions econòmiques per haver de tancar i s’ha compromès a “ajudar les empreses” si arriben a governar. El líder gironí del PDeCAT també s’ha posicionat a favor de la variant d’Olot i la de les Preses.

 

Durant l’acte de campanya d’aquest dilluns a Olot, Jaume Dulsat també s’ha reunit amb l’alcalde de les Preses i amb empresaris de la comarca.

 

Respon