El Pla Local d’Habitatge d’Olot “està caducat”

Ho admeten des de l’equip de govern i asseguren que aquest any es començaran els tràmits per renovar-lo. Es destinaran 24.000 euros per a renovar un document que es va aprovar fa una dècada. El regidor d’Habitatge d’Olot diu que caldrà que sigui un pla “àgil” i que permeti prendre decisions “el més ràpid possible”.

El Pla Local d’Habitatge ha de marcar les principals línies estratègiques de les polítiques municipals (Pau Masó)


Jordi Güell diu que ja no s’hi val esperar el pla territorial de l’habitatge i que cal “posar-se a treballar”. Després de deu anys, l’equip de govern creu que ha arribat el moment de renovar el Pla Local d’Habitatge d’Olot i preveu començar-ho a fer aquest 2020.

 

El regidor d’habitatge ha dit tot això després que la CUP presentés una moció a l’últim ple municipal demanant la renovació del Pla. Jordi Güell també ha dit que el Pla Local del 2010 no és un mal pla, però que es necessitarà redactar un nou document que permeti obtenir informació en temps real i permeti tenir més agilitat.

 

L’Ajuntament ja ha establert una partida de 24.000 euros perquè aquest 2020 es comenci a redactar el nou pla. A més, el consistori també té una proposta tècnica sobre la taula. Güell diu que no esperaran el pla territorial d’habitatge.

 

El Pla Territorial Sectorial d’Habitatge de Catalunya fa poc més d’un any que està en tràmit. Es va aprovar inicialment el desembre del 2018 i encara s’ha d’aprovar.

Respon