El Planestiueja’t dona el tret de sortida amb un tribut a ‘El Rey León'

El festival viurà aquest estiu la seva quarta edició. Aquest dissabte, la Companyia Onbeat portarà a la Garrotxa un espectacle que fa dos anys que gira per tota la península. Aquesta versió alternativa de la pel·lícula de Disney promet diversió i sorpreses.

Després de més de 200 espectacles, El Rey León arriba a la Garrotxa. (Companyia Onbeat)

El Planestiueja’t torna a rugir. Ho fa per quart estiu consecutiu i amb un espectacle del Rey León. Tindrà lloc aquest dissabte a la Torre dels Til·lers, on es rendirà un tribut musical a l’emblemàtica pel·lícula de Disney. Amb una gran posada en escena, es podrà gaudir de tots els personatges i dels ritmes de la sabana africana en un ambient íntim i relaxat. El seu director, Antonio Martín el descriu així.

 

Ja fa més de dos anys que la companyia presenta l’espectacle per tota la península. En total, han fet més de 200 actuacions i s’han guanyat una bona recepció per part de la crítica. Martín assegura que el secret ha estat convertir un drama en una comèdia per a tots els públics i saber interaccionar amb l’espectador.

 

El Rey León es podrà veure aquest dissabte a les 10 del vespre a la Torre dels Til·lers. Amb la compra de l’entrada s’entra automàticament en un sorteig per aconseguir entrades per l’estrena mundial de la nova pel·lícula d’en Simba i en Mufasa.

Respon