El Pot Petit es fa gran a Olot

El grup d’animació infantil estrena aquest dissabte a la capital de la Garrotxa un nou espectacle que celebra el desè aniversari de la companyia. Amb les entrades ja exhaurides, el concert promet moltes sorpreses i noves actuacions musicals. En una entrevista a Ràdio Olot, el grup assegura que vol seguir pujant als escenaris, però que caldrà reinventar-se per seguir-ho fent.

El Pot Petit celebrarà 10 anys a Olot amb les entrades esgotades. (El Pot Petit)

El Pot Petit celebra els deu anys a casa. El grup ha escollit Olot com el punt de partida d’una festa d’aniversari que els portarà de gira per tot Catalunya. La cantant i guitarrista Helena Bagué, ha explicat a Ràdio Olot que el concert vol innovar, però també recordar algun dels temes més emblemàtics del conjunt. També es revelarà què hi ha dins el pot petit.

 

Tot plegat, una caixa de sorpreses. El grup admet que complir deu anys no és fàcil i s’han de “reinventar” contínuament. Bagué assegura que encaren el futur amb molta emoció i que El Pot Petit es continuarà fent gran.

 

Amb més de 600 concerts a l’esquena, el Pot Petit encetarà una nova gira aquest dissabte a Olot. Ho farà a les vuit del vespre a la plaça de Braus, i amb totes les entrades venudes.

Respon