El Pot Petit i The Penguins en una gran jornada familiar al Planestiueja't

Aquest dissabte, El Pot Petit i Reggae per Xics s’encarregaran de fer ballar a petits i grans a les Planes d’Hostoles. Els dos concerts, de caire solidari, es faran a l’àrea de pícnic La Parada del Jonquer. A més, també hi haurà castells inflables, jocs i tallers per a tots els públics. Serà la cinquena proposta del festival estiuenc.

Reggae per Xics portarà el seu nou espectacle al Planaestiueja’t. (Gaspar Morer)

El Planaestiueja’t proposa un cartell immillorable per gaudir del cap de setmana amb família. Aquest dissabte, el festival ha preparat una diada solidària amb tot un conjunt d’activitats per a petits i grans. El plat fort, però, seran els concerts d’animació infantil. Al matí actuarà El Pot Petit i a la tarda ho farà Reggae per Xics. Aquest grup, que està compost pels integrants de The Penguins, portarà el seu nou espectacle anomenat “Ballant Damunt la Lluna”. El seu baixista, en Ramón Bagué, en dona més detalls a Ràdio Olot.

 

A més, també compten amb noves cançons originals que es combinaran amb versions dels temes infantils tradicionals. Tot plegat, amb una barreja de ritmes jamaicans i ska que té com a objectiu fer ballar a tothom. Bagué reconeix que quan van començar amb el projecte, ara fa 6 anys, no pensaven que aquesta aposta tingués tanta acceptació.

 

L’àrea de pícnic La Parada del Jonquer de les Planes d’Hostoles acollirà la jornada familiar del Planestiueja’t. Tots els beneficis aniran a favor de la investigació i recerca de cures per a les malalties infantils.

Respon