El PP d'Olot també vol que es torni a estudiar el túnel de l'Hostal del Sol

El PP d’Olot demanarà a Fomento que estudiï de nou fer el túnel per l’Hostal del Sol i que, si no es fa, almenys hi hagi mesures correctores de l’entorn per protegir els veïns. La portaveu del partit a la comarca ha explicat que Foment partirà el projecte i prioritzarà la variant d’Olot per sobre el traçat de Bianya. Aquesta part del trajecte, els els conservadors tampoc l’acaben de veure clar.

variantolotentradapoligon4

Aquesta és una de les entrades d’Olot que podria desaparèixer (Jordi Altesa)  

El Partit Popular d’Olot veu millorable el projecte presentat pel Govern central tot i ser del mateix color polític. En declaracions a l’Ajuntament Informa de Ràdio Olot, Júlia Sala, ha explicat que demanarà de nou l’estudi del projecte del túnel per l’Hostal del Sol per veure la diferència de cost. Segons ella, aquesta és la millor opció que hi ha a sobre de la taula ja que l’actual evitant el túnel no estaria exempta de riscos.
A més, la portaveu del PP també ha explicat que amb les converses que ha mantingut amb responsables de Foment, li han confirmat la intenció de separar les dues peces del projecte. Per una banda la variant que connectarà la carretera de la Generalitat amb l’A-26 i per l’altra l’Eix Pirinenc que hauria de travessar Bianya.
Sala ha assegurat que comparteix “part” dels plantejaments que fa l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, que ha mostrat una oposició contundent al traçat que afecta aquest municipi.
De fet, Reixach defensa l’”alternativa zero” que passa perquè el trànsit entre la Garrotxa i el Ripollès passi per Osona i la carretera actual es mantingui comarcal.

Respon