El primer equip femení de la Unió Esportiva Olot ja té la plantilla tancada

L’entrenador Albert Casadevall i les jugadores Mònica Expósito i Nicol Ribas, a més d’algunes juvenils, són les úniques cares noves. L’equip tornarà a competir a Primera Catalana amb l’objectiu de repetir el bon paper del curs passat.

El primer equip femení de l’UE Olot va aconseguir el cinquè lloc el curs passat (UE Olot)

Abans que el coronavirus obligués a aturar les competicions, el primer equip femení de la Unió Esportiva Olot, com el masculí, estava en un gran moment. Cinquè classificat, empatat amb el quart, aspirava a atrapar el segon, després d’haver aconseguit sis victòries i dos empats en una ratxa de vuit jornades sense perdre. La Primera Catalana femenina 2020-2021 començarà el 3 d’octubre i l’Olot intentarà mantenir la inèrcia. El coordinador de la secció, Adrià Ortega, diu que pensar en l’ascens seria agosarat, però sí que espera repetir a la part alta de la taula.

 

Per aconseguir-ho, l’Olot ha apostat per una plantilla continuista. A banda de donar l’oportunitat a algunes juvenils, només ha fet dos fitxatges: Mònica Expósito, que torna després del seu pas pel Manlleu, i Nicol Ribas, una garrotxina que jugava al Ripoll. Les jugadores estaran entrenades per Albert Casadevall, que substitueix Moi Dubé. El nou tècnic del primer equip femení de l’Olot té 43 anys, és de Sant Gregori i prové del Figueres, on entrenava el juvenil femení. Adrià Ortega destaca la seva manera de fer i l’estil de joc que proposa.

 

La trajectòria del primer equip femení de l’Olot ha estat ascendent des que es va crear ara fa tres anys. En la primera temporada, va guanyar la lliga de Segona Catalana i va pujar a Primera; en la segona, va quedar sisè a la nova categoria, i en la tercera, abans del coronavirus, anava cinquè i estava en plena lluita per la segona posició.

Respon