El primer equip femení del Vòlei Olot tornarà a competir més de tres mesos després

La Primera Catalana es podrà disputar perquè dona accés a una categoria estatal i ja es reprendrà aquest cap de setmana. L’Olot jugarà diumenge a la pista del Vall d’Hebron.

Imatge: Vòlei Olot

Feta la llei, feta la trampa. A hores d’ara, a Catalunya només es poden disputar les competicions d’àmbit estatal, però les que són classificatòries per a una categoria d’aquestes característiques també estan rebent permisos per poder-se activar. És el cas de la Primera Catalana de vòlei, una lliga que va quedar aturada el mes d’octubre com tota la resta d’àmbit català i que ara es podrà reprendre gràcies a aquesta excepció que dribla la normativa. El president del Vòlei Olot és Miquel Roca en declaracions al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.

 

Del 3 d’octubre al 17 de gener. Més de tres mesos després, el sènior femení del Vòlei Olot tornarà a jugar un partit de vòlei. Serà aquest diumenge a les 10 del matí a la pista de Vòlei Vall d’Hebron de Barcelona. A la classificació, després de dues jornades disputades, l’Olot té 6 punts i el Vall d’Hebron en té 2. També jugarà aquest cap de setmana el sènior masculí del Vòlei Olot, que en el seu cas competeix a Primera Estatal i no ha parat. Jugarà dissabte a dos quarts de set contra el Cisneros Alter sense públic a la graderia del Pavelló d’Esports d’Olot. En canvi, no poden jugar ni tan sols entrenar la resta d’equips del club. Miquel Roca no entén ni aquesta diferència ni les que hi ha entre comunitats.

 

A Catalunya, juntament amb el comerç, l’esport va ser el sector més afectat per les últimes restriccions aplicades l’endemà del dia de Reis. Almenys fins aquest diumenge, la pràctica esportiva només es pot fer a l’aire lliure, i les úniques excepcions són les competicions professionals, estatals o internacionals.

Respon