El PSC admet que els olotins “han passat per davant” a la classe política

Un dels regidors socialistes a l’Ajuntament d’Olot, Jaume Mir, creu que els fets del ple de dimarts van ser “una lliçó” que demostra que “cal tenir en compte l’opinió dels ciutadans”. La formació demana a l’equip de govern més diàleg i crítica que no se’ls va tenir en compte a l’hora de negociar els pressupostos. PAU MASÓ

Jaume Mir en una imatge d’arxiu (cedida)


Al programa Ajuntament Informa de Ràdio Olot, Mir creu que la suspensió del ple de dimarts i la retirada de les ordenances fiscals i els pressupostos farà que l’equip de govern obri la porta a la negociació amb la resta d’oposició. Fins ara, el regidor del PSC creu que no se’ls ha tingut en compte.

 

En aquesta línia també es va expressar fa una setmana el grup d’ERC que va demanar més consens a l’equip de govern. Per la seva banda, respecte al ple de dimarts passat, Mir creu que va ser “una lliçó de la ciutadania”.

 

El PSC creu que la nova proposta pressupostària i fiscal de l’equip de govern haurà de rebaixar despesa. Els socialistes aposten per apujar els impostos un 1,5% i treure partides del pressupost ordinari com algunes despeses de comunicació, reduir l’aportació a la Residència Faber, també a algunes entitats, o traslladar esdeveniments com la Fira Orígens o el Festival Sismògraf a celebrar-se cada dos anys.

Respon