El PSC demana impulsar el polígon de l'Escola Llar

El PSC demana a l’Ajuntament d’Olot una aposta clara per la indústria i per això proposa un paquet de mesures que afecten al polígon de l’Escola Llar. Es tracta d’iniciatives que han de millorar la mobilitat dels vehicles i també disminuir el trànsit que passa per davant d’aquest centre educatiu.

 josepguix

Josep Guix demanant simbòlicament l’obertura d’aquest carrer (Jordi Altesa) 


Els socialistes insisteixen que són accions que han demanat en tot el mandat i que el consistori olotí asseguren que ha desatès. Creuen que calen polítiques més decidides per evitar la fuga d’indústries d’Olot i veuenpossibilitat de millora en el polígon que hi ha al costat de l’Escola Llar. El seu portaveu, Josep Guix, ha demanat l’obertura d’un carrer que dóna entrada i sortida per la rotonda de la Canya.

Aquest polígon és un espai d’impuls privat i per Guix l’equip de govern no ha pressionat prou per tenir a punt sòl industrial ja que aquest espai proper a l’Escola Llar i el de la Guardiola són els únics que queden a la ciutat destinat a aquests usos.

Els socialistes també demanen obrir de manera definitiva el pas de vehicles cap a la depuradora i la planta de reciclatge. D’aquesta manera, el camí de les Feixes tornaria a recuperar la tranquil·litat. Una altra petició que fa la formació és la millora dels carrers d’aquest polígon exigint-ho a fer als propietaris.

Respon