El PSC demana que es convoqui la Junta de Seguretat Local d’Olot després dels últims robatoris a la ciutat

El partit diu que s’ha creat “un clima d’intranquil·litat” que cal solucionar. L’última Junta de Seguretat es va celebrar l’estiu passat. Tot i això, el PSC assegura que aquests òrgans s’han de convocar “quan fa falta”.

Josep Guix és el portaveu del PSC a Olot 


Els últims robatoris a comerços de la ciutat d’Olot han encès les alarmes al PSC. El partit creu que ja fa mesos que s’estan repetint episodis de vandalisme a la ciutat i que cal posar-hi solució. Per això demanen que l’alcalde Mia Corominas convoqui la Junta de Seguretat Local. Es tracta d’un òrgan que reuneix tots els cossos policials (Mossos, Municipals, Guàrdia Civil i Policia Nacional) per tractar temes de seguretat. El portaveu del PSC a Olot és Josep Guix.

 

Guix diu que a part dels últims robatoris a comerços, també hi ha hagut crema de contenidors i furts a cases i cotxes. El portaveu del PSC proposa aquestes solucions a la problemàtica sobre seguretat.

 

La Junta de Seguretat Local s’ha convocat dues vegades en els últims tres anys. El 2016 la va presidir el Conseller Jordi Jané i l’estiu passat va ser Miquel Buch.

 

Respon