El PSC d'Olot critica la gestió de les obres de l’avinguda Sant Jordi

Durant aquests dies el centre de la ciutat ha de suportar gran part dels vehicles que normalment circulen pel vial. Els socialistes creuen que es podria haver planificat millor amb més agents de Policia Municipal, zones d’aparcament als afores o més senyalització.

Imatge de les obres a l’avinguda Sant Jordi (@olotuit)


Dies complicats per la circulació a Olot. Les obres d’asfaltatge de l’avinguda Sant Jordi han provocat que gran part del trànsit que normalment circulava per aquesta via, ara ho faci pel centre de la ciutat. Segons el PSC, això ha generat “greus problemes de trànsit” i creuen que es podria haver previst millor. El seu portaveu, Josep Guix, explica a Ràdio Olot què han trobat a faltar.

 

Guix també diu que s’haurien d’haver fet les obres durant l’agost, un mes on la ciutat està més buida.

“Hi ha situacions inevitables”

Des de l’equip de govern ja hi ha hagut resposta. L’alcalde, Pep Berga, defensa la manera com es van preveure les obres i diu que hi ha situacions “inevitables”.

 

Pel que fa al calendari, Berga defensa que han preferit fer-ho al juliol per evitar que algun servei d’obra no estigués disponible durant l’agost. Està previst que a mitjans de la setmana que ve l’avinguda Sant Jordi torni a la normalitat.

 

Respon