El PSC d’Olot proposa obrir un servei d’urgències de nits, caps de setmana i festius a l’ambulatori

Els socialistes també voldrien buscar un local de lloguer al barri de Sant Miquel per ampliar el consultori mentre no es pugui fer el nou CAP.


Els serveis sanitaris no són una competència municipal, però el PSC considera que l’Ajuntament hauria de fer de pont i ajudar a buscar solucions. Per descongestionar l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, que dona servei a tota la comarca, el partit que encapçala Josep Guix seria partidari d’oferir una atenció continuada les nits, els caps de setmana i els dies festius a l’ambulatori, el CAP del centre de la ciutat. Ho explica el número nou de la llista socialista, Toni Agustí.


Mentre no hi hagi un segon CAP a la ciutat d’Olot, una altra proposta que posa damunt de la taula el PSC és ampliar el consultori de Sant Miquel. Per fer-ho, la seva idea seria llogar un local buit del barri. Si arriben al govern municipal, els socialistes asseguren que treballaran per a les persones i el dia a dia de la ciutat. Proposen millorar el paviment de les voreres, senyalitzar bé i il·luminar els passos de vianants, connectar els trams dispersos de carril bici i fer-los arribar a escoles i instituts i fer zones d’aparcament gratuïtes al voltant del centre d’Olot.

Respon