El PSC d’Olot reclama no posar més grans superfícies a la zona de l’Hospital

Després que hagi aparegut l’interès d’una marca a ubicar-se en aquesta zona, el partit demana a l’equip de govern que busqui altres llocs de la ciutat faria més falta. Els socialistes han presentat al·legacions a la modificació de la Trama Urbana que a fet l’Ajuntament per ubicar la gran superfície al Pla de Baix.

Zona aèria de l’Estadi Municipal i l’Hospital d’Olot on hi ha grans superfícies comercials (Google)


Des del mes d’agost que el debat està obert. Durant el ple municipal de fa un mes, l’equip de govern va explicar que una gran superfície tenia interès a venir a Olot i situar-se a la zona de la Guardiola, a prop de l’Hospital. Durant la sessió es van iniciar els tràmits perquè el supermercat es pogués ubicar a la zona. Ara el PSC ha presentat al·legacions a aquests tràmits. El seu portaveu, Josep Guix, diu que al Pla de Baix ja hi ha molts supermercats i no cal posar-n’hi més.

 

Segons Guix, l’Ajuntament “té la paella pel mànec” i prou potestat per decidir l’emplaçament de la gran superfície.

 

En els últims anys, tres marques diferents de supermercats s’han instal·lat a la zona de l’Hospital i l’Estadi Municipal. La nova gran superfície s’ubicaria també a la zona de la Guardiola, en dos terrenys propietat de l’Ajuntament i l’Incasol.

 

Respon