El PSC vol recuperar el govern d'Olot “per garantir els serveis públics bàsics”

El PSC vol recuperar el govern d’Olot per tal de mantenir els serveis públics bàsics de la ciutat. La seva gran aposta passa per impulsar les indústries per generar ocupació i evitar que els joves marxin a viure a l’estranger.

 llista_psc_olot_15_davidbosch

Les principals cares de la llista (David Bosch)

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha presentat la seva llista i el seu programa electoral amb el qual espera tornar a governar a la ciutat. Segons el seu cap de llista han fet una llista que combina persones amb experiències a l’administració i gent jove “que aporta sàvia nova”. La proposta passa, segons el candidat a alcalde Josep Guix, per a recuperar el pols industrial a Olot i la Garrotxa ja que creuen que s’han perdut en aquests últims anys.

Una ciutat que visqui de cara al riu, recuperar el projecte de Ciutat Educadora o mantenir els serveis públics són algunes de les propostes del seu programa electoral. Per tal d’afavorir el turisme i aportar més visitants al centre de la ciutat, també proposen traslladar el Museu dels Volcans entre la Plaça de Toros i el cementiri municipal.

El partit ha fet la presentació de programa i llista al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa com el que consideren un símbol de l’aposta del PSC pels serveis públics en la seva etapa de govern.

Respon