El que funciona no es toca

L’entrenador de la Unió Esportiva Olot, Rodri, ha encadenat aquesta jornada el sisè partit sense completar els tres canvis. El tècnic només els va esgotar tots el dia del seu debut i ho va fer per perdre temps en l’afegit.

Antonio Rodríguez, ‘Rodri’, és l’entrenador de l’Olot des de fa set jornades (David Planella)

DAVID PLANELLA | Contra l’Espanyol B, Rodri va canviar Mousa per David López a la mitja hora de joc de la segona part i va fer entrar Enric Gallego per Coro en el temps de descompte per perdre temps i aguantar el marcador. D’aquesta manera, l’entrenador va encadenar la sisena jornada sense esgotar els tres canvis de què disposa en cada partit, un fet gens habitual al futbol. Contra el Cornellà, el Reus, el Vila-real B i el Lleida, Rodri en va fer dos, i contra l’Alcoià, només un. L’entrenador, però, no li dóna importància; diu que no és qüestió de poca confiança en la banqueta, sinó de no tocar el que, per ell, funciona al terreny de joc.

L’única vegada que Rodri va esgotar els tres canvis va ser en el seu primer partit a la banqueta de la Unió Esportiva Olot: el 29 de novembre, a la Ciutat Esportiva del València. Contra el Mestalla, l’Olot guanyava per un gol a tres i al temps de descompte, per deixar passar el cronòmetre, el tècnic va completar els tres canvis fent entrar Argi i Èric Vilanova.

Respon