El repte del femení de l'Olot: omplir l'Estadi Municipal amb 1.000 espectadors diumenge

Vol fer un rècord en l’últim partit de la lliga de Primera Catalana que l’equip olotí jugarà contra el Seagull B de Badalona. El partit és diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, amb entrada gratuïta.

El femení de l’Olot tornarà a jugar a l’Estadi (Isaac Planella)

Si fa poc més de quinze dies l’Espanyol va batre el rècord d’assistència en un partit de futbol femení a Catalunya, la Unió Esportiva Olot ara vol fer el mateix a la demarcació de Girona. El club olotí s’ha marcat l’objectiu d’acomiadar la primera temporada de la seva història a Primera Catalana jugant davant 1.000 espectadors a l’Estadi Municipal. El partit és diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, i l’entrada al camp serà gratuïta per a tothom. Ho van avançar al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot l’entrenador i coordinador del futbol femení del club, Moi Dubé, i la directiva de la Fundació de la UE Olot Alba Vilanova.


El primer equip femení de l’Olot ha fet una gran temporada en el seu debut a Primera Catalana, s’ha salvat sense problemes i ara aspira a acabar sisè. Per aconseguir-ho, ha de guanyar el partit de diumenge i esperar que el Sant Jordi punxi contra el Martinenc. El rival de les olotines serà el Seagull B de Badalona, que té el seu primer equip a la segona categoria del futbol femení estatal. El filial és vuitè, a vuit punts de l’Olot.


El partit de diumenge serà el tercer que jugarà l’Olot femení a l’Estadi Municipal. La temporada passada va jugar contra el Girona i es va estrenar fa dos estius amb un amistós contra el primer equip del Barça que va reunir 500 espectadors. Ara l’objectiu és el doble d’ambiciós: superar la barrera del miler, cosa que costa d’aconseguir fins i tot a Segona B.

El femení de l’Olot es va estrenar el 9 d’agost del 2017 amb un partit a l’Estadi Municipal contra el Barça (Isaac Planella)

Respon