El Robolot d’Olot treballa per celebrar una edició virtual

L’organització veu amb preocupació la situació actual, però assegura que de forma presencial o telemàtica el certamen s’acabarà celebrant el mes de maig. Des de l’organització estan preparant tota la tecnologia necessària per tirar endavant gran part de la programació.

El Robolot podria celebrar-se a través d’Internet (Ràdio Olot)

 

Són les paraules de Toni Moreno, un dels organitzadors del Robolot, sobre la nova edició d’enguany. El coronavirus ha fet caure la majoria de propostes similars a arreu de l’Estat. Malgrat tot, el certamen d’Olot segueix dempeus gràcies, precisament, a les noves tecnologies. Moreno diu al ‘5 Minuts Més’ de Ràdio Olot que el confinament pot ajudar als participants a tenir noves idees.

 

D’aquesta manera, el Robolot podrà celebrar els seus actes més rellevants d’aquesta edició: són, per exemple, el projecte que han tirat endavant 100 escoles de tot Catalunya per mesurar la qualitat de l’aire, o les conferències d’experts en tecnologia i robòtica.

 

El coronavirus no serà un impediment per celebrar el dinovè aniversari del Robolot. Més que mai, la tecnologia serà el contingut, però també el continent, del certamen olotí previst per al 9 i 10 de maig.

Respon