El saxofonista olotí Dani López comença la seva carrera musical més personal

Aquest dijous, farà un concert on es podrà gaudir d’alguns dels temes que formaran part del seu primer disc en solitari. Sota el nom de ‘Dani López Quartet’, l’artista garrotxí transforma el seu dia a dia en cançons de jazz, música contemporània o tradicional.

López en una de les seves actuacions (Olot Cultura)


Aquest dijous al vespre la sala Torín viurà el primer concert de Dani López en solitari a Olot. Serà un dia abans que el jove artista olotí entri a l’estudi de gravació per posar fil a l’agulla al primer disc del seu primer treball personal: Dani López Quartet, un conjunt format per contrabaix, bateria i piano, a més de la veu i el saxo de l’artista garrotxí. Ell mateix explica a Ràdio Olot que s’ha basat en allò més quotidià per dur a terme el seu primer disc.

 

Amb el nou treball, Dani López fa un punt i a part a la seva carrera. Assegura que no deixarà les col·laboracions i projectes que ha estat fent fins ara, i explica que té ganes de seguir forjant el seu propi estil.

 

El jove músic i compositor es diu estar il·lusionat de poder actuar a Olot i mostrar la seva evolució a la gent més propera que l’ha seguit al llarg dels anys. Un Dani López madur i més personal que mai donarà un tast del seu inici com a músic en solitari. Serà aquest dijous a les deu de la nit a la Sala Torín dins el cicle de Jazz Olot.

Respon