El sector antitaurí d’Olot torna a alçar la veu

Ho fa amb una jornada aquest dissabte que busca sensibilitzar la ciutadania sobre la lluita antitaurina i animalista. Hi haurà taules rodones i xerrades que giraran entorn de la defensa dels animals. Des de l’entitat no amaguen que la cita està molt lligada al ressorgiment del sector taurí a la ciutat d’Olot.

La plaça de braus d’Olot (Ràdio Olot)


Per això, la tauromàquia serà l’eix central de les conferències que es faran al llarg de tot el dissabte. Però també es parlarà de la lluita animalista en general o com les ciutats tenen en compte els animals. La jornada començarà amb la presentació del projecte Amic Llop i uns tallers per a infants. La protectora Terra Viva de la Garrotxa també explicarà la seva tasca i es donarà a conèixer la campanya “Prou Correbous” a Catalunya. El director de la Fundació Fauna, David Serramitjana, explica a Ràdio Olot quin és l’objectiu de la jornada.

 

A la tarda hi haurà els espais de debat amb tres taules rodones: una de política amb representants de l’Ajuntament d’Olot, una altra amb advocats animalistes i una tercera amb reconeguts activistes. Tots els actes es portaran a terme a la sala d’actes de l’Hospici.

Respon