El sector empresarial garrotxí demana prioritzar el talent i l’actitud per davant dels estudis

En una entrevista a Ràdio Olot, representants de Campus Garrotxa asseguren que ara mateix el teixit empresarial garrotxí necessita “talent” per davant de “tècnica”. Fa justament dos mesos va néixer aquest Campus que busca retenir el talent garrotxí. 

Francesc Arbós, al mig, i Giovanni Inturrisi, a la dreta, conversant amb Joel Tallant a Ràdio Olot (Pau Masó)


Davant el creixement industrial de la comarca, molts empresaris han vist com era necessari contractar nous professionals. En aquest procés, però, el sector creu que, actualment, el talent i l’actitud passa per davant dels estudis o la tècnica. Ho explica Giovanni Inturrisi, portaveu de Campus Garrotxa.

 

Per trobar el talent i connectar-lo, el 26 de setembre d’aquest any es va posar en marxa el Campus Garrotxa, un espai situat al Firal d’Olot on s’hi porten a terme activitats i formacions gratuïtes obertes a tothom. Segons l’empresari Francesc Arbós, s’està donant un canvi d’època passant del “paradigma competitiu” al “cooperatiu”.

 

Dos mesos després de la inauguració del Campus Garrotxa, els impulsors en fan una valoració molt positiva i es marquen el repte d’obrir-lo a tota la ciutadania. De fet, de manera gairebé diària s’hi porten a terme activitats i fins a final d’any ja hi ha programades una vintena de xerrades, tallers, degustacions o trobades.

 

Respon