El Simògraf tanca l'edició del seu salt amb més de 8.000 espectadors

La 7a edició del Sismògraf, el festival que detecta el moviment, s’ha clausurat aquest diumenge al vespre arribant als 8.000 espectadors. Tot i que es tracta d’una xifra provisional, des de l’organització, la seva directora artística, Tena Busquets, ha assegurat que està “eufòrica” pel ressò que ha aixecat el certamen i la gran participació ciutadana generada entorn el festival.

Sismograf2015_nuriallop (13)

Un dels espectacles al Parc Nou (Núria Llop) 

Enguany també han augmentat el nombre d’espectacles i 150 programadors d’arreu de Catalunya, l’Estat i d’altres països com Nova Zelanda han seguit aquest festival de dansa garrotxí. De cara a la pròxima edició, Busquets ja ha avançat que volen barrejar el sector de la dansa amb el món de la salut.

A més, gairebé s’han exhaurit totes les entrades en els espectacles de pagament que s’han programat. Pel que fa a l’àmbit professional també s’ha notat un increment de participació. Finalment, un total de 150 programadors d’arreu de Catalunya i de l’Estat, del continent europeu i fins i tot de Nova Zelanda han passat per Olot.

Respon