El Sismògraf posa Olot a l'epicentre de la dansa a Catalunya

Olot serà la capital de la dansa i les arts escèniques de Catalunya aquest cap de setmana, on se celebrarà el Festival Sismògraf 2015. Un festival que va néixer amb la voluntat de promocionar aquest tipus d’art i s’ha convertit en una cita indiscutible per a tots els amants de la dansa.

sol_pico_we_women

El Sismògraf serà el protagonista aquest cap de setmana a la ciutat d’Olot. Un festival que agrupa més d’una trentena d’espectacles que ompliran els carrers, el Teatre i altres espais de la ciutat de dansa contemporània de nivell. Aquests espectacles també estaran barrejats amb circ, vídeo i fins i tot cant. Aquest any el festival puja de categoria i per aquesta raó ve carregat de novetats, així ho ha explicat a Ràdio Olot la directora artística de Sismògraf, Tena Busquets.

El Sismògraf serà l’aparador de la dansa a Catalunya on tothom pot descobrir i conèixer diferents propostes d’aquesta modalitat. Un altre dels canvis importants de l’edició d’aquest any és el suport especial de la Generalitat perquè el Sismògraf pugui esdevenir com a mercat estratègic de la dansa. Tot i això, els organitzadors defensen que continuarà am l’essència d’un festival.

El festival s’estrenarà aquest divendres amb la voluntat que sigui un espai on tothom el gaudeixi i on puguin explorar les possibilitats expressives i estètiques del cos i del seu moviment. El primer espectacle de Sismògraf serà Balla’m un llibre a les 12:00 del migdia a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot.


Recupera el ‘Via Oral’ dedicat al Sismògraf


 

Respon