El teatre de Baricco i la música de principis del segle XX pugen a l’escenari del Teatre Principal d’Olot

Aquest divendres, la companyia Cascai Teatre representarà ‘Noucents’, una obra que combina el text teatral amb el musical. L’espectacle es basa en el monòleg de l’escriptor italià, on s’explica la singular història d’un artista que va néixer i va ser abandonat en un transatlàntic.

Marcel Tomàs durant l’obra (Cascai Teatre)


Danny Boodman TD Lemon és el protagonista de l’obra ‘Noucents’ escrita per Alessandro Baricco el 1994. El text narra el seu naixement i com l’abandonen sobre un piano de cua d’un luxós transatlàntic. Boodman no va acabar fent-se ric, però si es va convertir en un gran artista.

Ara, la companyia Cascai Teatre porta a l’escenari aquest monòleg de l’escriptor italià per commemorar el vintè aniversari. Ho explica el director i actor de l’obra, Marcel Tomàs.

 

L’obra ‘Noucents’ parla de la immigració i la dignitat. I ho fa envoltada de música: ragtime, blues i dixieland. Cascai Teatre combina el text teatral amb la música que va revolucionar els inicis del segle passat.

 

‘Noucents’ és un espectacle teatral i musical alhora que es podrà veure aquest divendres a dos quarts de nou del vespre al Teatre Principal d’Olot. La cita s’emmarca dins el Festival MOT de literatura.

 

Respon