El Teatre Principal d’Olot acull l’última producció de T de Teatre

‘T’estimo si he begut’ arriba a la Garrotxa acabada d’estrenar i com un glop de vitalitat i comèdia enmig de la pandèmia. L’obra representa els textos quotidians de l’Empar Moliner: diverses històries particulars i esbojarrades que barregen el teatre i el musical. 

Foto: T de Teatre


Beure i estimar són els dos verbs que donen origen als relats d’Empar Moliner. Les històries de l’escriptora catalana demostren que la beguda i l’amor no es contradiuen, sinó que en molts casos una porta a l’altra. David Selvas i Andreu Gallén hi posen teatre i música a unes escenes escrites que ara pugen a l’escenari de la mà de T de Teatre, Dagoll Dagom i La Brutal. Un còctel que dona com a resultat una obra còmica que acaba sent un glop d’aire fresc enmig de la pandèmia que vivim. A l’obra es canta, es balla i es riu. I això, segons l’actriu Carme Pla, és salut.

 

Carme Pla, David Bagès, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Àgata Roca i Ernest Villegas són els protagonistes d’una obra que comença en un bingo i que entra a descobrir la vida personal de cada personatge. Segons Pla, les històries són referències quotidianes portades a la “irrealitat”.

 

Manresa, Rubí i Olot

‘T’estimo si he begut’ s’havia d’estrenar just quan va arribar el confinament. Ara arriba a Olot com una estrena que només s’ha representat a Manresa i Rubí. L’actriu catalana explica com és actuar en mig d’una pandèmia.

 

L’obra de T de Teatre i Dagoll Dagom es representarà aquest divendres a les nou de la nit al Teatre Principal d’Olot. Ho farà amb les entrades exhaurides i amb un límit de públic del 50% que el Teatre ja seguia abans de les noves mesures anunciades aquesta setmana.

Respon