El Teatre Principal d’Olot acull una experiència sensorial basada en el conte de la Blancaneu

Es tracta d’una instal·lació de la companyia Trickster on els espectadors avancen d’una habitació a una altra descobrint els aspectes més reflexius del compte dels germans Grimm. El muntatge estarà actiu des d’aquest divendres fins al diumenge.

Foto promocional de l’obra (Trickster)


No es tracta d’un espectacle sinó una experiència. L’espectador viatge sol d’un espai a un altre recorrent ambients que reflexionen sobre els aspectes més amagats del conte de la Blancaneu. La relació entre mare i filla, la recerca de la bellesa o el pas a l’edat adulta són alguns dels temes que surten a la llum d’un conte que no només es pot llegir des dels ulls d’un infant. Ho explica la directora de la companyia Trickster, Cristina Galbiati.

 

La instal·lació està pensada per majors de 12 anys i el seu objectiu és copsar l’espectador a través, també, de la música, la foscor, el tacte o les olors. Es tracta d’una experiència multisensorial instal·lada dalt de l’escenari i on el recorregut dura una mitja hora. Galbiati també valora poder aterrar a Olot, tot i la situació que vivim.

 

La instal·lació de la companyia Trickster s’obrirà aquest divendres a partir de les set de la tarda. Dissabte i diumenge també es podrà visitar a partir de les sis i les cinc de la tarda, respectivament. El preu de l’entrada és de 10 euros i cada dia fins a una cinquantena de persones estan convidades a llegir, des d’un altre punt de vista, el conte de la Blancaneu.

Respon