El Teatre Principal d’Olot torna a aixecar el teló després mig any tancat per la pandèmia

Aquesta setmana l’equipament ja torna a acollir actuacions i ho fa amb tota mena de mesures anticovid. Hi haurà més d’una entrada i sortida, es deixarà una butaca de seguretat entre grups d’espectadors i la mascareta serà obligatòria en tot moment. 

Foto: Olot Cultura


L’última vegada que es va aixecar el taló del Teatre Principal d’Olot va ser l’11 de març. El Cor de Teatre amb l’espectacle ‘Allegro’ van fer l’última funció que ha vist l’equipament en els últims sis mesos. El passat dissabte, però, l’espectacle ‘Sempreviva’ de la companyia Mar Gómez va tornar a omplir d’espectadors i de cultura un dels últims espais de la ciutat que s’ha reobert després del confinament. El director de l’Institut de Cultura d’Olot, Ricard Sargatal, diu que obrir el Teatre era una il·lusió, però també una necessitat.

Quines mesures s’han pres?

L’obertura del Teatre Principal d’Olot s’ha fet amb tota mena de mesures anticovid. Els espectadors hauran d’utilitzar la mascareta durant tota la funció, hi haurà diverses entrades i sortides esglaonades, i es desinfectarà l’espai abans i després de cada funció. Sargatal explica que també s’ha decidit deixar una butaca de seguretat entre grups d’espectadors.

 

Tot això al pati de butaques, però dalt de l’escenari els artistes també hauran de seguir una normativa.

 

Aquesta setmana el Teatre Principal d’Olot acollirà dues funcions. Aquest dijous hi haurà el primer LAP de la temporada amb l’espectacle ‘¡Ay!¡Ya!’ de Macarena Recuerda Sheperd, i diumenge tindrà lloc un espectacle de Rialles per als més petits. La cultura torna a apujar el teló.

Respon