El Torneig de l'Estany celebra el 50è aniversari amb el Banyoles, l'Olot, el Figueres i el Barça B

El Club Esportiu Banyoles ha convidat el Barça B i ha recuperat el format antic de semifinals i final en dos dies. Avui, l’Olot i el Figueres, per una banda, i el Banyoles i el Barça B, per l’altra, buscaran un lloc a la final de demà a la nit.

L’Olot i el Barça B, de Segona B, es podrien veure les cares a la final del Torneig de l’Estany si superen els seus rivals de Tercera, el Figueres i el Banyoles (Andrea Bolcato/UEO)

Avui comença el Torneig de l’Estany, tota una tradició de pretemporada que aquest any arriba a la 50a edició. L’organitza el Club Esportiu Banyoles. Un dels seus directius és Pere Prat, en declaracions a Ràdio Olot.


Serà millor, d’entrada, perquè serà més llarg. En els últims anys, el Torneig de l’Estany s’havia convertit en un triangular de partits de 45 minuts que es jugava en un sol dia. En aquesta ocasió, el Banyoles ha recuperat el format antic de quatre equips i dos dies. El conjunt amfitrió, el Figueres, l’Olot i el Barça B, com a convidat d’excepció, disputaran el Torneig de l’Estany 2019.


Els partits i els horaris

Avui, a dos quarts de 8, el Banyoles i el Barça B jugaran la primera semifinal, i a dos quarts de 10, l’Olot i el Figueres, la segona. Demà, en els mateixos horaris, es jugaran la final i el partit pel tercer i quart lloc.


L’ascens del Banyoles a Tercera

Aquest estiu, el Club Esportiu Banyoles està de celebració. No només perquè el seu torneig d’estiu fa 50 anys, sinó també perquè el seu primer equip s’està preparant per competir aquesta temporada a la Tercera Divisió. L’ascens als despatxos de l’Andorra a Segona B va deixar una plaça vacant a Tercera i el Banyoles l’ha ocupat com a tercer classificat de Primera Catalana.


El Banyoles ha mantingut la major part del bloc que va fer una gran temporada a Primera Catalana. Intentarà mantenir-se a Tercera tocant de peus a terra.

Respon