El Vivim Muntanyes celebra la seva segona edició ampliant la seva oferta

Aquest dissabte es fa al Teatre Principal d’Olot la primera de les dues sessions del cicle Vivim Muntanyes 2016. En aquest cicle es podran veure cinc audiovisuals que repassen el millor del cine que té com a teló de fons les muntanyes. És la seva segona edició i entre les novetats destaca una projecció pensada per als més petits de la casa.

MARC MARTI GIRONA ocine presentacio himalayaski

Presentació de Himalaiski a Girona (Diari de Girona) 

 

Després de la primera edició, el Vivim Muntanyes d’Olot creix i s’amplia. Aquest dissabte hi la primera sessió amb el Teatre Principal com a protagonista. A més, a la tarda es farà una presentació especial pensada per als més petits del film Himalaiski. Un dels organitzadors del Vivim Muntanyes, Pere Gelis, ha ressaltat que aquesta història està pensada per al públic infantil i juvenil.

La sessió per nens d’Himalaiski serà a dos quarts de sis de la tarda també al Teatre Principal i la projecció per adults a partir de dos quarts de vuit del vespre. A partir de dos quarts de deu serà el torn de Live for Passion, que va obtenir el Gran Premi al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Explica la història de qui, fa 90 anys, va obrir noves vies d’accés a una coneguda muntanya d’Eslovàquia. Tot just després es podrà veure Degrees North, ubicada a Alaska. Després de la primera edició, Gelis ha explicat que s’han animat a fer créixer el Vivim Muntanyes.

El primer ‘Vivim Muntanyes’ va comptar amb el suport de 17 entitats i associacions del món de la muntanya com l’Associació d’Amics de la Serra de Finestres, el Club Excursionista Olot, els Atrancats de Santa Pau o el GECA de Sant Esteve d’en Bas. En total, hi van participar més de 250 persones.

Respon