El Vivim Muntanyes d’Olot agafa altitud

La mostra cinematogràfica sobre esports de muntanya amplia el seu nombre de projeccions coincidint amb la cinquena edició. Aquest cap de setmana es podran veure als Cinemes Olot pel·lícules internacionals sobre la cursa HardRock dels Estats Units o la travessa amb parapent d’Antonie Girard per sobre el Karakorum. També hi haurà títols locals que parlaran de Sadernes o el camí dels Matxos.

Imatge d’una de les últimes edicions del Vivim Muntanyes (Vivim Muntanyes)


Per cinquè any, Olot agafarà els grampons i es posarà la motxilla a l’esquena per tornar a viure una nova edició del Vivim Muntanyes. Aquesta mostra cinematogràfica que va néixer el 2014 a la capital de la Garrotxa, vol créixer coincidint amb la cinquena edició. Aquest any, s’han multiplicat les projeccions que es podran veure. Entre aquest dissabte i el que ve hi haurà 10 films sobre esports de muntanya. Ho explica un dels impulsors de la mostra, Pere Gelis, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Entre els temes que es tractaran durant el Vivim Muntanyes hi ha de tot. Escalada, running, senderisme o aventura. Gelis remarca alguna de les pel·lícules més interessants.

 

Entre les deu pel·lícules que es podran veure al Vivim Muntanyes també hi ha produccions locals com un film sobre la zona d’escalada de Sadernes o la cursa que es fa al camí dels Matxos. Totes elles es podran gaudir gratuïtament als Cinemes Olot aquest dissabte i el següent.

 

Respon