El Vòlei Olot encomana a Jorge Silva la millora tècnica i tàctica dels jugadors i entrenadors

Silva arriba de Veneçuela, on ha estat internacional amb la seva selecció, i s’incorpora a l’Olot com a jugador-entrenador del primer equip. També dirigirà dos conjunts de formació i cada setmana farà algun entrenament amb la resta de jugadors de l’entitat. Tots passaran per les seves mans.

Miquel Roca i Jorge Silva, durant l’entrevista al ‘Tercer Temps’

El Club Vòlei Olot vol créixer. No pas en quantitat (ja té uns 150 jugadors i jugadores), sinó en qualitat. I per això, per segona vegada a la seva història, ha fitxat un entrenador extern. Fa uns anys, va tenir el búlgar Emil Petrov, i des d’aquesta temporada, disposa del veneçolà Jorge Silva. Ho ha explicat el president del Vòlei Olot, Miquel Roca, en una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


Amb aquesta missió ha arribat Jorge Silva. Fa d’entrenador-jugador del primer equip masculí i d’entrenador oficial dels equips cadet i juvenil femenins, però per les seves mans passaran tots els jugadors i entrenadors del Vòlei Olot. A tots els ha de millorar la tècnica i la tàctica. Silva lamenta el poc temps de què disposa cada setmana, però està decidit a aprofitar-lo.


Silva es proposa aconseguir que els jugadors i jugadores del Vòlei Olot aprenguin a “jugar” a vòlei. Amb pilota i sense, i sabent en cada moment perquè fan cada acció. Ell és jugador des dels 14 anys i ha arribat a ser professional. De fet, va ser internacional i olímpic amb la selecció veneçolana. Va disputar els Jocs de Pequín 2008.


Jorge Silva ha fitxat pel Vòlei Olot, perquè tenia ganes de marxar de Veneçula i perquè aspira a començar un projecte de vida aquí. Més endavant, també hi voldria portar la família. El nou entrenador-jugador del primer equip olotí ha arribat recomanat pel també jugador Ferran Sacrest, amb qui Silva va coincidir quan jugava a l’UCAM Múrcia. El veneçolà ja va debutar diumenge passat a Primera Estatal: el Vòlei Olot va perdre per 0-3 contra el San Roque Batán canari, un dels aspirants a l’ascens.


Recupera l’entrevista a partir del minut 67

Respon