El Vòlei Olot no podrà jugar a la pista del CN Sabadell per casos de covid-19 al rival

El coronavirus també ha afectat la Primera Estatal de vòlei. A més, continuen aturades totes les competicions d’àmbit català i només queda en peu l’Olot-Barça B de futbol. Però aquest partit també trontolla pels casos de coronavirus a la plantilla olotina.

El Vòlei Olot masculí, en la primera jornada a Tenerife (Vòlei Olot)

A banda de la Unió Esportiva Olot, el primer equip masculí del Club Vòlei Olot era l’únic de tot l’esport garrotxí que podia disputar partits. Esquivava la suspensió de les competicions no professionals que havia dictat la Generalitat perquè és de categoria estatal, de Primera Divisió. Dissabte passat va jugar a casa contra el Barberà (2-3) i aquest dissabte que ve havia de jugar a fora contra el Club Natació Sabadell. Aquest partit, però, no es podrà disputar. Els vallesans han detectat casos de coronavirus al seu equip i la Federació ha comunicat la suspensió de l’enfrontament. Ho explica a Ràdio Olot el president del Vòlei Olot, Miquel Roca.


El Sabadell – Vòlei Olot ja ha desaparegut de la tercera jornada de la Primera Divisió Estatal i s’haurà de recol·locar més endavant en el calendari. És el primer partit que no pot jugar el sènior masculí del club olotí, que fins ara n’havia disputat dos: el primer el va guanyar a Tenerife contra el Cisneros Alter (0-3) i el segon el va perdre a casa per la mínima (2-3) contra el Barberà. Ara s’haurà d’estar com a mínim un cap de setmana sense competir. Per a la resta d’equips del club i de tot l’esport garrotxí, aquest que ve ja serà el segon sense lligues. Miquel Roca diu que és difícil entrenar sense poder jugar.


Cap partit aquest cap de setmana?

Tot l’esport d’àmbit català està aturat, el partit del Vòlei Olot de Primera Estatal també ha quedat suspès i ara falta saber què passarà amb l’Olot – Barça B de la Segona B de futbol. Hi ha tres positius de coronavirus a la plantilla olotina i el club està esperant indicacions de la Federació Espanyola de Futbol. Si tampoc es pogués jugar, aquest seria el primer cap de setmana en plena temporada sense ni un sol partit de cap equip garrotxí de cap esport des del confinament.

Respon