Eli Prat i Artur Balagué fan realitat un somni

La parella d’artístic del CPA Olot s’estrena en un mundial de la modalitat i disputarà aquest divendres la competició del programa curt, la primera de les dues proves del campionat de parelles. Serà a tres quarts de sis de la tarda al Palau Sant Jordi; en directe, a Ràdio Olot.

Artur Balagué i Eli Prat, durant el Festival del CPA Olot (David Planella)

Prat i Balagué seran els únics representants de l’Estat en la modalitat, i s’enfrontaran a tres parelles italianes i una nord-americana. En la competició d’avui, amb el programa curt, sortiran en tercera posició, per darrere d’Alexis Herbert i Eric Mueller, d’Estats Units, i per davant dels actuals campions, els italians Rebecca Tarlazzi i Luca Lucaroni. L’objectiu, diu Artur Balagué, és aconseguir fer un programa net.


La parella, que tot just va néixer fa tres temporades i que l’any passat va ser tercera en el seu primer Europeu, té l’objectiu d’anar a gaudir de la experiència. El nivell de les parelles italianes, les reines de la modalitat, és molt difícil de superar, i com a molt, aspiren a ser quarts. Eli Prat espera poder fer un bon paper.


El programa curt és la primera de les dues proves del campionat de parelles. La segona, el programa llarg, serà diumenge, abans de la competició de grups de xou grans. Les dues, a més del xou, es podran escoltar a Ràdio Olot. Avui, el tret de sortida, a partir de les cinc de la tarda.

Respon