Eli Prat i Artur Balagué guanyen el Campionat d'Espanya i fan números per ser als World Roller Games de Barcelona

Continuen sent la millor parella de patinatge artístic de l’Estat. Els dos patinadors del CPA Olot van revalidar el títol i van mostrar un bon nivell per ser als World Roller Games de Barcelona. Depenen de la convocatòria que faci la Federació Espanyola.

Artur Balagué i Eli Prat, a la dreta (FEP)

La progressió d’Eli Prat i Artur Balagué és constant. Si la temporada passada la Federació Espanyola ja els va convocar per al Campionat d’Europa, aquest any la parella d’artístic del CPA Olot aspira a ser als World Roller Games de Barcelona. La Federació encara no ha publicat la llista de convocats, però, de moment, Prat i Balagué ja han fet números per aparèixer-hi guanyant el Campionat d’Espanya a Fuengirola (Màlaga).

En total, comptant el programa curt i el llarg, l’actuació d’Eli Prat i Artur Balagué a l’estatal va sumar 65,7 punts. Els olotins van superar per 21,1 punts la segona parella, formada pels càntabres de l’Alexmar Ángela Díez i Alejandro González. D’aquesta manera, la parella del CPA Olot va guanyar la seva quarta medalla estatal, la tercera d’or consecutiva. Aquesta temporada, com l’anterior, també es va proclamar campió de Catalunya. Ara Balagué i Prat esperen allargar-la amb les cites internacionals: amb l’Europeu, però sobretot amb els Roller Games.

Mentrestant, Eli Prat i Artur Balagué es continuaran entrenant a les ordres d’Olga Martí amb la idea de ser al Palau Sant Jordi de Barcelona d’aquí a dos mesos, el 12 de juliol. Abans, encara tindran una altra cita en públic: el 8 de juny, a casa, al pavelló d’Olot, en el festival del CPA Olot. Les entrades es podran començar a comprar a partir del 24 de maig.

Respon