Eloi Amagat debuta amb l'Olot: “El procés d'adaptació serà ràpid”

El nou migcampista podria debutar davant la seva afició diumenge contra el Barça B. Ja va jugar els primers minuts amb l’Olot al camp del València Mestalla. Diu que l’adaptació al grup i a l’estil de joc està sent ràpida i que tant pot jugar de pivot com de mitjapunta.

Eloi Amagat es podria estrenar a l’Estadi Municipal aquest diumenge (Pau Masó)

Eloi Amagat va entrar al camp del València Mestalla a un quart d’hora del final. Va substituir Hèctor Simon, que tenia una targeta groga, i va jugar al doble pivot, al costat de Jordi Masó. En declaracions a Ràdio Olot, assegura que tant pot jugar a aquesta posició com per darrere del davanter centre. Diu que cada vegada està més preparat per jugar i es posa a disposició de l’entrenador.

Eloi Amagat ha tingut poc ritme de competició en l’últim any i mig. La temporada passada, només va participar en dos partits amb el Girona a la Primera Divisió i, aquest curs, fins al novembre, va jugar vuit vegades amb el New York City nord-americà. El mateix migcampista admet que necessita un rodatge, però també assegura que preveu “una adaptació ràpida”.

Raúl Garrido va dir que s’hauria d’anar a poc a poc amb Eloi Amagat i, a la vegada, també va afirmar que el seu procés d’adaptació seria més ràpid que el de Jordi Xumetra la temporada passada, l’últim cas semblant. L’entrenador li va donar un quart d’hora contra el Mestalla i, diumenge, contra el Barça B, Eloi podria incrementar la seva participació amb el seu nou equip.

Respon