Eloi Amagat: “Que ningú pensi que això és un pas enrere”

Eloi Amagat arriba a Olot amb ganes de seguir donant guerra. Firma fins al 2020 amb opció d’allargar el contracte una temporada més. En la seva presentació, ha dit que espera adaptar-se bé al joc de l’Olot, ja que el sistema de Garrido és molt semblant al de la seva etapa al Girona. El tècnic valencià ja podrà comptar amb el nou fitxatge per al partit de diumenge contra el Conquense.

Eloi ha estat presentat aquest divendres (Pau Masó)


Eloi ja s’ha entrenat aquest matí amb el grup en l’última sessió de la setmana. Després ha estat presentat en una roda de premsa on ha deixat molt clar que el seu fitxatge no és un pas enrere. El migcampista gironí ha dit que arriba amb “la il·lusió d’un jove jugador”.

 

El fitxatge d’Eloi es va cuinar amb una setmana. Ha explicat que va demanar consell a Àlex Granell i Pere Pons, exjugadors de l’Olot, i tots dos van donar-li molt bones referències. A més, la insistència de l’Olot i els valors del club han fet que acabés decidint-se per la Garrotxa.

Eloi ja estarà disponible per al partit de diumenge contra el Conquense (Pau Masó)


Un any i mig de contracte

El migcampista ha firmat un contracte d’un any i mig, fins al 2020., amb opció d’allargar-lo una temporada més.

 

Des del 2011 que Eloi no juga a 2a B. L’última temporada a la categoria de bronze va ser amb el Llagostera. Respecte al joc de l’Olot diu que espera adaptar-s’hi ràpid, ja que és molt semblant al que va posar en pràctica al Girona.

 

El migcampista ja estarà a punt pel partit d’aquest diumenge. Garrido té molts números per convocar-lo. Eloi Amagat arriba a l’Olot després d’una aventura a Amèrica amb el New York City. Si bé la temporada passada va tastar molt poc la Primera Divisió amb el Girona, abans havia jugat cinc cursos consecutius a la Segona Divisió A, on va ser un dels referents del conjunt gironí; va disputar 128 partits i va marcar vuit gols.

 

Respon