Eloi Amagat també renova i l'Olot manté tot el mig del camp

El migcampista gironí firma la continuïtat fins al 2021 i s’afegeix a Hèctor Simón, Pedro del Campo, Jordi Masó i Albert Vivancos. El mig del camp de l’Olot serà el mateix que aquesta temporada passada.

Eloi Amagat va ser un dels protagonistes en la golejada de la penúltima jornada contra l’Espanyol B (Nuri Marguí/UEO)

La Unió Esportiva Olot ja ha blindat tot el mig del camp que tantes alegries li ha donat aquesta temporada. Eloi Amagat ha estat l’últim migcampista a firmar la continuïtat. El gironí feia setmanes que negociava amb el club i, al final, les dues parts han arribat a un acord.


Amb ambició. Així afronta la temporada que ve un Eloi Amagat que ja fa dos i mig que és a l’Olot. Hi va arribar l’hivern de la temporada 2018-2019 procedent del New York City de la lliga nord-americana i des d’aleshores ha competit amb Hèctor Simón i Pedro del Campo per fer-se un lloc entre els tocadors de l’equip. La competència i algunes lesions li han impedit ser titular indiscutible, però quan ha jugat ho ha fet a un bon nivell i tant el club com ell esperen que en la seva tercera temporada com a vermell pugui fer un pas endavant. Té 35 anys, però…


Eloi Amagat, amb experiència a Primera i Segona A amb el Girona, ha jugat 20 partits aquesta temporada amb l’Olot al grup tercer de Segona B. És la dissetena peça confirmada a la plantilla 2020-2021. Dels jugadors d’aquest curs passat, només Lluís Aspar no ha decidit encara el seu futur. El jove central de Molló va acabar contracte el 30 de juny.

Respon